Vervoer van uw pakket in Utrecht

Koeriersbedrijf Utrecht is uw koerier in Utrecht en in de verre omgeving van Utrecht, en is dan ook uw expert op het gebied van vervoer. Wij hebben jarenlange ervaring met het vervoer van brieven en pakketten en garanderen dat uw zending op tijd en onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomt. Of dit nu het stadscentrum van Utrecht is, of ergens in Portugal: bij ons zit u goed. Wij hebben een groot en modern wagenpark vlakbij Utrecht en ons vervoer zijn omvangrijk. Wij bezorgen zowel lokaal, landelijk als internationaal.

Mogelijkheden van ons koeriersbedrijf

Naar welk vervoer u ook op zoek bent, ons koeriersbedrijf uit Utrecht zorgt ervoor. Zo hebben wij in ons wagenpark diverse soorten wagens tot onze beschikking, zodat we u ook van dienst kunnen zijn als uw goederen een afwijkende maat hebben. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor vervoer via het water of via de lucht. Informeer naar onze On-board services.

Meer dan alleen vervoer

Wij leveren betrouwbaar maatwerk af bij uw vervoer; ongeacht de grootte van uw lading. Heeft u een pakket dat extra zorg nodig heeft? Wij kunnen uw vervoer 24 uur per dag monitoren in onze meldkamer. Op ieder moment weten wij waar uw zending zich bevindt en dit over de gehele wereld. Maar naast vervoer, bieden wij u in Utrecht diverse andere diensten aan, van opslag, overslag en orderbeheer tot en met assemblage.