Snelkoerier nodig?

Heeft u een zending die snel op de plaats van bestemming moet worden geleverd? Als koerier in Utrecht weet Koeriersbedrijf Utrecht dat er op het gebied vaak genoeg spoedzendingen voorkomen. Om deze reden zijn wij tevens uw snelkoerier in Utrecht en in de wijde omgeving van Utrecht.

Gegarandeerd snelle levering

Al uw tijdskritieke zendingen door geheel Nederland, worden gegarandeerd snel afgeleverd. Na collectie gaat de koerier direct naar de plaats van bestemming en levert uw zending persoonlijk af. Binnen 4 uur na de bevestiging van de opdracht zijn uw goederen gegarandeerd geleverd. Ons wagenpark ligt vlakbij Utrecht en wij beschikken altijd over wagens en chauffeurs om snel uw producten op te halen en af te leveren. Bij internationale zendingen zal samen met de snelkoerier een aflevertijdstip worden afgesproken.

Algemene vervoerders conditie van de snelkoerier

De snelkoerier, overigens al onze koeriers, werkt volgens de Algemene Vervoerders Conditie (AVC). Al deze certificaten zorgen ervoor dat uw snelkoerier uit Utrecht garant staat aan efficiëntie en kwaliteit. Meer informatie over de voorwaarden van uw snelkoerier vindt u bij AVC en CMR. Dit laatste is een internationale conventie bij grensoverschrijdend wegvervoer. Ons wagenpark vlakbij Utrecht is schoon en onderhouden en ons personeel is ervaren, betrouwbaar, verzorgd en beleefd.