Uw koerier uit Utrecht werkt ook internationaal

Heeft u een zending die naar het buitenland moet worden vervoerd? Koeriersbedrijf Utrecht werkt eveneens buiten onze landsgrenzen. Door heel Europa en zelfs over heel de wereld kunt u gebruik maken van onze koeriersdiensten. Wij zijn uw internationaal koerier uit Utrecht!

Europe Distribution door uw koerier

Dankzij onze samenwerkingsverbanden met verschillende grote Europese netwerken en onze eigen vloot komen wij altijd tot de beste tarieven met uiteraard de allerbeste service. Hierin zijn bezorgtijd, afleverkwaliteit en prijs voor u tot één optimale dienst samengevoegd. Bij grote aantallen hanteren wij extra aantrekkelijke tarieven. Deze dienst is geschikt voor zowel colli- als palletzendingen. Als uw partner in Utrecht bieden wij een lage kostprijs met het hoge afleverpercentage van een koeriersdienst.

Internationaal koerier dankzij Worldwide Express

Worldwide Express biedt u een goedkoop alternatief voor expresszendingen met bestemmingen over de gehele wereld. Wij zijn preferred supplier van Aramex International. Dit geeft ons de mogelijkheid om tegen zeer scherpe tarieven ook uw wereldwijde express zendingen en freight forwarding te verzorgen. Dus ook voor uw dagelijkse internationale expresszendingen kunnen wij u een aantrekkelijk tarief bieden waarbij u gebruikt maakt van ons wereldwijde netwerk (de Global Distribution Alliance). U behoud uw vertrouwde contactpersonen bij uw koeriersbedrijf in Utrecht.