Wij kunnen uw pakket bezorgen

Voor al uw pakket bezorging in Utrecht en in de omgeving van Utrecht bent u bij ons koeriersbedrijf aan het juiste adres. Als koerier in Utrecht verzorgen wij al jarenlang uw regionale en nationale zendingen. Of het nu gaat om een grote partij pallets of één enkele brief die persoonlijk moet worden afgeleverd, wij bezorgen al uw producten op de juiste bestemming. Zonder omwegen, zonder pauzes en op het afgesproken tijdstip. Wilt u dat we een pakket bezorgen met spoed? Binnen 4 uur na de bevestiging van de opdracht wordt het pakket gegarandeerd geleverd.

Uw pakket volgen

Voor het bezorgen van uw pakket maken wij gebruik van speciale wagens, zie zijn voorzien van ‘track & trace’ apparatuur. Aan de hand van uw ordernummer kunt u te allen tijde precies zien waar de koerier zich met uw pakket bevindt; of dit nu in Utrecht is, of aan de andere kant van het land. Een veilig gevoel!

Service en kwaliteit bij het bezorgen van pakketten

Wij gaan bij het bezorgen van uw pakket in de regio Utrecht, en ook buiten Utrecht, een stap verder dan alleen het vervoeren van uw zending van A naar B. Voor al onze pakket bezorging geldt dat wij zoveel mogelijk maatwerk leveren en steeds de beste oplossing voor uw pakket bezorging zoeken. Bij ons koeriersbedrijf in Utrecht is alles mogelijk, uw uitdaging is ons werk!